Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Ammesalve

Share on facebook
Share on Twitter
Print
Tips en venn på e-post
NOK 109.00Antall
Utsolgt

 Inneholder gode, legende fettstoffer legger seg som en beskyttende hinne over såre brystknopper. Er også veldig god ved tørre og sprukne lepper. 100% økologisk, trenger ikke tørkes av ved amming. Uten tilsatte duftstoffer.
15 mlInnhold
  • Sheasmør: Av kaldpressede økologiske sheanøtter. Er kjent for å virke betennelsesdempende og infeksjonsdempende, og for å ha en gunstig effekt på eksem. Har vært brukt i tusenvis av år i Afrika.
  • Bivoks: Ubleket naturvoks. Er kjent for sine fuktgivende egenskaper. Et svært gammelt og utbredt hudpleiemiddel siden pyramidenes tid.
  • Økologisk jojobaolje: Er en relativt fet olje som er kjent for å være betennelseshemmende, virker balanserende, brukes mot eksem og psoriasis.
  • Ringblomstolje: Økologisk ringblomstuttrekk i mandelolje. Ringblomst har vært kjent for sine sårhelende, desinfiserende, legende og betennelsesdempende egenskaper i århundrer. Klassisk legeplante.
Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

Løvebarna

Produsert av Løvebarna © 2002 - 2011
mastercard
Denne butikken benytter DIBS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.