Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling dersom den kan sendes som brev. For større ting som må sendes som pakke tar det litt ekstra tid med posten. Du kan regne 5 virkedager. Vi legger inn sporingsnummer på din ordre når den er sendt så du kan spore den. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Du betaler varene enten med kort på nettet, eller du kan velge å forhåndsbetale. Ved forhåndsbetaling i bank kommer et tillegg på kr 35.00 
Det raskeste, enkleste og rimeligste alternativet er å betale med kort direkte ved kjøp, da sender vi varene samme dag eller dagen etter.

Fraktsatser

Vi bruker postens egne satser på brev og pakker. Det vil si at du betaler i forhold til vekt og størrelse på pakken. 
En liten pakke med f.eks tøfler vil koste kr 17.00 dersom den veier under 100 gram.
Fra 100 gram til 350 gram er kostnaden kr 27.00.
Fra 350 gram og opp til en kilo er kostnaden på brev kr 67.00


 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .

Løvebarna

Produsert av Løvebarna © 2002 - 2011
mastercard
Denne butikken benytter DIBS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.